ss.mm design

architecture

urbanism 

 

 

We craft the castle that will be a safe and cozy shelter for your family. Every new project is unique, designed with the client in mind. Many students are cash-strapped, nowadays. Nevertheless, their purchasing power is very high.

/

Eibshop Corporate Office and Showroom

Eibshop Corporate Office and Showroom

ss.mm design © 2016 • PRIVACY POLICY

ss.mm design © 2016 • PRIVACY POLICY

ss.mm design © 2019 • PRIVACY POLICY

This smart building automation design firm’s main offices were expanded and updated to accommodate a new welcome center with showroom/conference space at ground level and a reimagined workroom with open stations upstairs.

 

The showroom/conference room addition is treated as a separate self-sustained enclosure, a shell that filters external noise and light and showcases the company’s capabilities on custom metal panels and screens.

 

A newly located metal central stair floats and cantilevers above the ground floor and leads up to the design area workstations that are laid out around the building’s glass facades. Overlooking a green area outside, this work room is clad in earthy colors that reference working and living in the open, in nature.

 

 

ARCHITECTURAL DESIGN:

SS.MM design / Savvas Sarafidis, Melpi Maglivera

 

PROJECT LOCATION: Neo Psychiko, Athens

 

BUILDING AREA: 280 sq.m.

 

DESIGN DATE: 2013

 

CONSTRUCTION DATE: 2014